lunes, 6 de diciembre de 2010

XV FIRA D’HIVERN DE PORQUERES 6-12-2010

Com ja es tradició cada any, en el present s’han celebrat actes de la Fira d’hivern. Enguany aquest event es fa efectiu des del dissabte 4 amb una gimcana esportiva, fins el proper dimecres que tindrà lloc la vuitena fira del petit mercader (una mena de fira de cop d’ull com la que fan a Banyoles), apart de la vuitena cursa de cotxes teledirigits de Porqueres.

Ahir diumenge dia 5 va tenir lloc la visita guiada al baixador de Mata. Però en data d’avui ja se ha celebrat el concurs infantil de dibuix sobre asfalt, al costat dels carrers de “Can Carreres”, i desprès d’això un espectacle de circ a càrrec d’uns joves pallassos. Hi hagué entre altres activitats mostra gratuïtes d’alfareria de fer objectes amb fang, així com petites escultures de fang per a ensenyar als nens. Es preveu que per la tarda (moment de publicació de la entrada d’aquest bloc, tindrà lloc un concurs d’all i oli, per a veure a qui li surt millor sense tallar-se.
Demà tindrà lloc al centre cívic una mena de explicació de contes infantis per a la mainada. I el dimecres, per a rematar, la 15 cursa popular de Porqueres, fen ressò de allò de “cada dia més esport, cada dia més Porqueres”, que ja se ha popularitzat.

En la foto de la entrada podeu veure el autor d’aquest bloc junt amb el primer ciutadà de Porqueres: el batlle Salvador Ros. A continuació fotografies de la fira, del event del dibuix a l’asfalt, la exhibició de circ per a la mainada, instantànies de les paradetes de fires als carrers de aprop, i per a la resta de les fotografies no es tracta del joc visual “On es Willy”, sino a on es quí, ja que gairebé tothom que hi surt es gent de Porqueres. A veure si mireu bé les fotografies i trobeu a qui. Com podeu comprovar, l’assistència de públic ha estat molt nombrosa.


























No hay comentarios: