martes, 30 de junio de 2009

EN LA MINUSFERA DE MIFAS: EL HUMOR DEL MEU BLOG: EL TERRIBLE MINUSVALID QUE VOLIA FER-SE SOCI DE MIFAS


Les llengües xafarderes diuen que un interessant rumor ha corregut per aquí: el minusvalid més il•lustre de totes les galàxies havia vingut per a trobar-nos i a veure'ns.

Ell estava interessat en fer-se soci de MIFAS (Minusvalids Físics Associats), i anant cap a la direcció de Empuries-31, a on està situada la seu central de la entitat , en el barri de Sant Narcís, a Girona, sembla que el nostre terrible minusvalid se havia equivocat de camí per la comitiva a la que segueix, tal com ho podeu veure a la divertida foto que va aconseguir fer-li un aficionat.

No sé si al final va anar a parar a alguna mena de cúria vaticana.

Esperem que en una propera vegada el Oscur Senyor dels Sith tingui sort, i finalment hems trobi. I que al igual que el nostre antic caballer jedi, “que la Força uns acompanyi”.

PROPÒSIT DEL MISSATGE, O MORALITAT:.- A MIFAS hems calem minusvalids terribles i il•lustres, que tinguim bona voluntad de participar, que se involucrim més activament, i que amb el seu granet de sorra aportin prestigi a la entitat que més i millor està per ells. Quí se apunta? JA, JA, JA, JA,.....




No hay comentarios: